13 Mayıs 2010 Perşembe

KOMİK ERKEK SEKSİ KOMİK KADIN KANKİ




Herkesin bildiği bir gerçek var, güldüren erkek seksidir. Buna bir şey demiyorum . Ben de severim güldüren erkekleri de kadınları da, ruh ikizlerim en yakın arkadaşlarım en az benim kadar eğlencelidirler. Delilik çatlaklık bizim için iltifat kelimeleridir birbirimize öyle iltifat ederiz.

-‘’Maynah delü bu gün yine çok çatlaksın’’

-‘’Teşekkür erdim arkadaşım ama o senin deli şaşı bakışının güzelliği’’

Özel hayatımda memnunum çevremden bir şikayetim yok lakin blog dünyası?
Bozuluyorum sanki , gülmekse ben de güldürüyorum ( bakınız delinin poliklinik defteri çoğu anıları) ayol neden takipçilerim bu kadar az? Sanırım reyting kaygılarım var. Var olan az sayıdaki takipçilerde de sağ olsunlar ki velinimetim onlar, onlarda olmasa çekip giderim bu diyardan her gün bakıyorum kaç kişi olmuşlar diye.Onlar beni duymasa da çiçeklerle konuşan deli teyzeler gibiyim.
‘’Aman da aman kaç kişi olmuş bunlar ? Pek bir artmamışlar ama olsun , a bak biri gelmiş hoş geldin yavrum, takma ismin neymiş? Canım benim aferin bak ne güzel de blog yazarmış v.s…..’’
Hele o gınalı kuzularım bir de yorum yazmıyorlar mı ? O zaman bitiyorum işte ama yine de böyle bir durum var;

- Güzel ablam ne güzel yazıyorsun. ( abla kardeş ilişkisi)
- Benim de şu sorunum vardı doktor hanım. ( doktor hasta ilşkisi)
- Ne güzel yazıyorsunuz çok güldüm ha ha ha ( kanki ilişkisi burada bir vay asker arkadaşım, vay kahvede okeye dörtlü lazım gelir misin kanka ? omuza yumruk havası var)

Güldüren erkek blogerleri okuyorum; adamın birinin kuyruğuna basmışlar bir zamanlar kuyruk acısını milletten çıkarıyor çemkirip duruyor etrafa;

‘’ Bıktım taze mıçılmış mok gibiyim etrafımı sinekler sardı, yavv var kız arkadaşım var ne soruyorsunuz?, yuh nette indirdiğim çakma profil resmime de aşık olunmaz ki’’ diyor. Takipçileri yorumcuları tavan yapmış.

Diğer yandan blogerin teki baştan kendine ‘’Öküz ‘’ ismini vermiş, bıktım hatun kısmının bana aşık olmasından yazıyor, binbeşyüz hatun altına yorum yazıyor.

Öbürü her boku bilirim diyor yorumcularına cevap verme zahmetine bile girmediği halde hayran kitlesi artmakta.

Ey hatun milleti okurken üç beş kikirdediniz diye gözünüzde Kenan İmirzalıoğlu ya da Behlül falan mı canlandı? Bir kere öyle olsalar bu herifcioğulları resimlerini koyarlar gerine gerine. Zaten resimde koymadıkları gibi bir de sanal ortamda bu kadar takıldıklarına göre belli ki gerçek hayatta o kadar sosyal değiller. Belki bu gün yanınızdan onlardan biri geçse dönüp yüzlerine bile bakmayacaksınız

Kıskanıyor muyum?

-Evet

Güzel yazıyorlar, güldürüyorlar boş değiller mesaj da var yazdıklarında. Reytingleri yüksek hayranları çok.

‘’Yine de güldüren erkek seksi, güldüren kadın kanki’’ tespitimi incelemek istiyorum.
Eski güldürü sanatcıarımızı düşünelim Ayşe Gruda, Perihan Kutman gbi kaç erkeğin rüyalarını süslediler acaba?

Şimdi diyeceksiniz ki ama yeterince güzel değiller ki?

Peki Okan Bayülgen dünya güzeli değil mi? Ne hatunlarla çıktı. Zamanında İlyas Salman hayran kitlesinin çoğu kadındı.

Günümüze gelelim Gülse Birsel ki hem çok güzel çok yetenekli zeki ve iyi eğitimli. Başarılı bir mizah ve senaryo yazarı . ( kendisine hayranım eskiden büyüyünce Aysel Gürel olacağım derdim şimdi büyüyünce Gülse Birsel olacağım diyorum)

Seksi mi ? değil kanki daha çok değil mi?

Güldüren kadın seksi değildir çünkü erkeklere güçlü kadın mesajı verir. Güçlü kadın çekici değildir. Erkek bilinçaltında kendine tabii olan başını onu omzuna koymak isteyen kadınları sever ki erkeklik egoları da tatmin olsun bu arada. O kadının masum yüzünde uzun kirpikli hülyalı bakışlı iri gözleri olmalı, diğer yandan masumluğu ile çelişen aralık öpülesi etli dudakları bulunmalı. v.s v.s.…Başka daha bir çok şeyi sever erkek milleti ( bakınız ''aşkı bilen mi yaşar yaşayan mı bilir ''adlı yazıma karalama defteri) ama şimdi uzatmayacağım.



Kazma dişlerini göstererek sürekli kikirdeyen, bazen ise puhaha gülme krizi ile etrafa tükrük saçan dudaklar pek öpülesi değildirler.


Güldüren erkekler ise kadınlara kendilerini iyi hissettirirler ve’’ Ahanda hayalimin erkeği bu. Şununla ne güzel ömür geçer, beni güldürdüğüne göre yüzümü de güldürür‘’ diye düşünürler ( alahım ne büyük yanılgı )bu mesajı alarak o kişiyi çekici bulurlar

Bu kadar yaz yaz ne anlatmak istedim derdim ne benim?

Ezcümle; Kikirdemeyi severim ,çok gülerim puhahaha diye de koparım bazen ama yine de sevin beni okuyun takip edin lannnn

Dip not; Sayfamın formatına uygun bir yazı olmadı ama yazmasaydım çatlardım.

48 yorum:

Adsız dedi ki...

Nerede bunlar yahu:))))))))))

kirazzade dedi ki...

Amaaaan boşver be deli dohtur, benim de yok pek izleyicim ama takılmıyorum artık. Keyifleri bilir yani:) Ben de bir zamanlar komiktim ama seksi değildim. Evelndikten sonra o komiklik de gitti :)

logaritma dedi ki...

takipçilerinin mi artması önemli okuyucularının mı? :)

Adsız dedi ki...

Vaaay süper yazı olmuş. Sana puanım 10 kanka! :D

Lakin sana yeni bir tema yapalım biz. Yeni bir vitrin şart, blogun bu haliyle doğan görünümlü şahin gibi duruyor. raiting kaygılı arkadaşım benim :D

Bucera dedi ki...

@ adsız

Oldu şimdi de onların reklamını yapmış oldum bir avuç okuyucumu da onlara kaptırayım hımmf söylemem :(
(verdiğim isimler zaten kendi isimleri oradan bulabilirsiniz)

Bucera dedi ki...

@ kirazzade

Bir ara kafakafa verip efkarlanalım senlen kurban olsun blog düntası sana

Hürrem Sultan dedi ki...

şimdi yani sana nasıl hitap edilsin istersin ? seni en çok ne rahat ettirecek iki ipucu ver maksat kendini rahat hisset :) ve şuna çok katılıyorum cevap yazmayan ama kitlesi çok olanlar var şahsen ben 2 kere cevap yazmazsa siliyorum eheuhe kimse kimseden üstün değil artisliğe gerek yok...

Bucera dedi ki...

@ Keyfe Keder

Nasıl imdadıma yetiştin anlatamam. Bzim nesil (diyeceğim ama yaşı benden büyük olduğu halde çok becerikli blogerler var ) teknoloji konusunda çok beceriksiz çevremde yardım alabileceğim kimse de yok. Oysa ki bahsettiğim daha önceki yazıya bile link veremeyecek kadar beceriksizim.Bir çok şey istediğim halde yapamıyorum mesela video klip eklemek isterdim ''karalama defterindeki'' son yazıma.
Yardımlarını seve seve kabulederim.Ablan kurban olsun sana

Bucera dedi ki...

@ shell script

İkisi de aynı şey diye düşündüm sonra dedim ki değil. Bazıları takipci göründüğü halde okuyucu olmuyor.Sağa sola kendi varlıklarını göstermek için takipci oluyorlar.O zaman tabii ki okuyucuyu tercih ederim.
Yine de hani okunmayan ama raf süsü gibi duran kitaplar vardır ya onlar gibi sağ köşede okumasalar da durmaları güzel bence :)

Bucera dedi ki...

@ Hürremim Sultanım sizin varlığını yeter nasıl istiyorsanız öyle hitap edin yazdıklarım biraz da mizah olsun diye abartılarak yazılmış cümlelerdir ben memnunum sizden :)

BBH ! ☮♥♫ dedi ki...

Demek ki o gün geldi!
Efendim, ben bir süredir blogunuzu okuyorum. Zaten yeniyim buralarda , kimseyi bilmem hem de az ve öz takip ediyorum. Bir blogu takibe almadan önce bir süre bakarim, iyice icime sindi mi -aslinda biraz da sevmek isterim,-evet, öyle- , `Ben bu blogu takip ederim, arkada$!` diyerek takip ederim. Blog dünyasinda da romantik ve bildigini okuyan tavrimi sürdürüyorum.
Blog dünyasi konusundaki tespitlerinize katiliyorum. Buranin da bir raconu var ve ayrica burda da insanlar koyun ya da beyinsiz,ruhsuz,samimiyetsiz,cikarci ya$amlarina devam ediyorlar.
Gülse Birsel`in hayraniyim, büyüyünce ondan olmak isterim. Ben de güldüren, kanki kadinlardanim. Sexy ( ya da seksi -TDK sayfasi görüntülenemiyor $u anda, bakamiyorum) miyim diye saga sola bir soracagim,dü$ünecegim. Merak ettim. Ama biliyorum, seksi degiliz. E$lerin objektifligine güvenilmez. Güldüren erkek seksi, cünkü begenilmek,seksi olmak gibi bir istegi de var ve bu enerjiyi veriyor. Güldüren kadin sadece güldürmek istiyor , o anda ici huzurla dolu, ne$eyle, muzurlukla dolu. Begenilmek,seksi olmak icin efor harcadigi zamanlarda da bunu ba$ariyor, seksi olarak algilaniyor. Sanirim davrani$taki amac neyse, verdigin enerji de o, ondan.
Ben bu blogu takip ederim, arkada$!

kirazzade dedi ki...

He valla, ben de yorum yaptığım blog yazarı cevap yazmamışsa, bir müddet sonra soğuyorum o yazardan. Ben her yoruma cevap yazıyorum Allaha şükür.

Hamarat hanım dedi ki...

:) Hemen bir çekiliş başlatın, dr.lara eşantiyon çok gelir , onları hediye niyetine paketlersiniz:)
Katılım şartı ise; izleyici olsun, link versin, çekilişi duyursun. Her seferinde ortalama 20-30 izleyici artar:))))))))))
Yazılarınız çok hoş. Bilgilendirici ve okuması zevkli. Böyle devam diyorum...

Hamarat hanım dedi ki...

Ayy bir de bu adam çok çirkin yahuuu...

kirazzade dedi ki...

Ayyyy sakın yapmayın sakın. :) Hediyeyi istiyor olsam bile o blogu hediye için izlemeye almam valla :)

Bucera dedi ki...

@ buketbukethayaller

İyi ki bu yazıyı yazmışım gizli hayranlarım çıktı ortaya. Hoşgeldin ne iyi yaptın da geldin.
''Seksi'' kelimesini türkçe karakterlerle yazmak daha doğru teşekkür ederim katkı için.Düzelttim
Ayrıca tespitlerin çok doğru erkek güldürürken zaten bir parça flört ediyor, ya da flört ederken komik olmaya çalışıyor.Kadının öyle bir derdi olmuyor neşeli, keyifli olduğu için güldrüyor çok doğru.
sevgilerimle

Bucera dedi ki...

@ Hamarat hanım
Blog dünyasında da hamarat gördüm sizi. Evet o tür yöntemler varmış ama tarzım değil. Bir de okuyucusu olmadan herkese izleyici olmak ilk seferde bir iki yorum yazarak dikkat çekmekte bir yol ama onu da yapmam.
Beni seven kendiliğinden bulsun beni değil mi efendim, yorum yazıyorsam o kişiye yorum yazasım vardır ondan yazıyorumdur dikkat çekmek için değil di mi efendim?

Ha resim mi ? Burada yazar hayran olduğunuz bloger böyle bir tip olabilir demek istiyor

BBH ! ☮♥♫ dedi ki...

Ho$bulduk!
Seksi kelimesi konusundaki inceliginiz de cok ho$. Önemli olan dogru bilgiye ula$mak. Ke$ke herkes böyle dü$ünse, davransa. Sayfaya ula$ip bakabildim, seksi olarak geciyor.
Benden de sevgiler, doktor hanim ;-)

ibrahimortac dedi ki...

sataşma var:). cevap hakkı doğdu. allah analı babalı büyütsün.
bir kere efendim ne takipçilerim tavanda ne de yorumcularım hepsi yerde geziyor. profilime duruma göre en iğrenç resimleri koydum olay değişmedi. Seksi bulunduğumu da düşünMÜyorum. Hatta iktidarsızım yazdım daha ne yazayım:)) Aynen dediğiniz gibi yolda görseniz dönüp bakmazsınız sözü bizzat kendi ifademdir. Üstelik kişisel blogumun izleyici kitlesi çakmamın 10da biri kadar neredeyse. Tek itirazım Tarık Akan değilim ama elime yüzüme de bakılmaz değil yani:) kişisel blogumda da saklanmadım resmim duruyor. beni diğer karizmatik şahsiyetlerle kıyaslamayın haksızlık olur efendim. başkaları ağırlığınca altın olabilir ama ben kendi halinde mütevazi gariban bir bloggerim. saygılar..

Bucera dedi ki...

@ İbrahimortaç
Nam-ı diğer kuyruk acısı gelmiş hoş gelmiş biraz böyle eyikiki eyiki zoraki bir gülümseme ile okumaya başladım ama sonra rahatladım.Evet minik bir sataşma var ama beğeni ve övgü de var yazımda kendisi de oldukca olgunlukla karşılamış. teşekkür ederim sayın Ortaç

TuTsİ dedi ki...

İkizler dediğin yenilikçi olur şayet sende blogda yenilikler yaparsan eminim okuyanın yorum yapanın izleyeninde çoğalacaktır.
Bazen iyidir bazende kötü anlayan anlamayan yorum yapar sırf bak bende geldim hadi sende bloguma gel gibilerden girer çıkarlar.
neyse sana tavsiye versem acep ne dersin ?

http://www.zoomtemplate.com/
birçok adres var belki biliyorsundurda,
bu adrese girmelisin derim
önce tema değiştir lütfen, arka plan kar gibi beyaz ve gözleri yoruyor daha iyi görseller bulacağını düşünüyorum.
benimki tavsiye sadece

Birde şikayet etme emi
burdaki blogda 92 kişi var
yarısı gerçekten izleyip yazdıklarını beğense ve yorum yapsa senin daha bi güzellikler üretmeni sağlamazmı ?

misssfit dedi ki...

bucera boş ver bak valla :)) biz senden çok memnunuz. bir de her yazıya yorum yapamıyorum mesela ben. yazıların mesela çok güzel. her yazın hem de. ama hepsinin altına da şak şak şak vayyy beee diye yorum yapmak da komik oluyor. zaten güzel bişey var ortada.öyle yazılar ki bir de yoruma hacet bırakmıyorlar aslında.

Bucera dedi ki...

@ Tutsi
Nerdeyse kırk yıldır ikizler burcuyum hiç şikayetim olmamıştı bundan.Rengarenk iç dünyamı duygular arsındaki hızlı geçişimi canlığımı hep sevmişimdir.
Taa ki son 1 ayda iki kişiden ikizler mi ? aman uzak duracaksın yorumlarını alana kadar.
Hele bir tanesi ismi lazım değil ayaklarını kıçına vura vura kaçtı :)
Evet ikizlerim blog sayfam bana yakışmıyor ne yapacaksın ki beceriksiz bir ikizlerim ikisinde de dokuzunda da iş yok yani.Verdiğin linkleri inceledim çok teşekkür ederim yapacağım bu aralar bir şeyler yardım teklifleri var.
Şikayetlerime gelince biraz eğlenmek komik yazmak adına yaptım Tutsi.
Sizlerin varlığı yeter değil mi? allah başka dert vermesin netekim

Bucera dedi ki...

@ misssfit
Bu günlerde yine misss gibisin ve çok fitsin missfitciğim.
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim yine beklerim :)

kirazzade dedi ki...

Aaaaa tema değişmiş. Ben diğerini seviyordum ya :(

Bucera dedi ki...

Değişik gelmiştir şimdi sana poliklinik defteri formatına uydurdum, güzel oldu bence gözün alışır senin de :)

Adsız dedi ki...

o ağlayan meleğin ismi nedir yahu eridim ekran başında

Bucera dedi ki...

@ adsız
Allah iyliğini versin. Deminden beri ne dediğini anlamaya çalışıyorum ben araya koyduğum güzel kadın fotoğrafını unutmuşum tamamen yazının başındaki herifin fotoğrafını düşünerek anlam yüklemeye çalışıyorum cümlene, espri falan herhalde diye.

Kimin olduğunu bilmiyorum ama benim olmadığı kesin :)

Adsız dedi ki...

fena olmamış yeni formunuz.zarfa pek bakmam mazruf önemli benim için.eskisine alışmıştım gerçi..
yazdıklarınız yeterince sündürüldüğü için söyleyeceğim şeyler mizanını kaybetmiş oldu.işin doğrusu çok takipçi olması da pek iyi değil galiba.
nerde çokluk orda b...luk..
affına mağruren..

logaritma dedi ki...

Die Männar sind meistens Lügner..

Bucera dedi ki...

@ shell script

Woher wissen Sie das ich Deutsch lesen und schreiben kann?

Es ist glaubich ein zufall :))

logaritma dedi ki...

hast du meine toskent/uzbekistan Abbildungen gesehen?

Bucera dedi ki...

@ ahell script

O mein Got jaetzt weiss ich wer Du bist :)))

Bucera dedi ki...

@ Engin Denzi

Sündürmezler efendim siz dahil tüm izleyicilerimin yorumcularımın başımın üstünde yeri var :)

andre kozniku dedi ki...

Bu arada güçlü kadın da pekala çekicidir, her erkek aslında kadınının güçlü, zeki (komik) olmasını ister. Ha çoğumuz özgüven yetersizliğinden zayıfları tercih ediyoruzdur ayrı konu. Ancak kendini zeki bulan, hele hele aptal sarışınları aşağılayan modeller erkekler için çekilmezdir bu da biline, kaldı ki erkeğin ne istediğini aptal sarışınlar (sarışınlar alınmasın kastettiğim model belli, her renk olabilir) kadar anlamayan kadınlar, ki ne mühendisler doktorlar tanıyorum böyle; aşağıladıklarından daha aptal değil midir ? Erkeğin ne istediğinin önemi yok, önemli olan benim ne olduğum ve istediğim diyenlere saygı sevgi sonsuz olmakla beraber, aptal sarışınları beğenen erkekleri isteyenler için üzgünüm.
Fıkrayla bitireyim; yakışıklı ve zengin adam 3 tane gelin adayına bir test uygulamış. 10,000 er dolar vermiş ve harcamalarına göre kararını vereceğini söylemiş. İlki kocaman paketlerle dönmüş; -Sevgilim sana çok beğeneceğin hediyeler aldım demiş, spor malzemeleri, şık kıyafetler vs., benim için sen önemlisin demiş.
İkincisi yine bir ton paketle dönmüş, ama içinden kendisi için kıyafetler, güzellik ürünleri vs. çıkmış. -Sevgilim sana daha güzel görünüp seni daha güzel temsil edebilmek için kendime bunları aldım demiş. Üçüncüsü boş ellerle dönmüş; - Sevgilim parayla ne yapacağımı bilemedim, senin adına fakirlere yardımda bulundum, para bugün var yarın yok ama iyilik yapmak daha önemli demiş. Adam kararını vermiş ve sizce hangisiyle evlenmiş ?

Cevap : İri göğüslü olanıyla

Adsız dedi ki...

Güneydoğu lehçesi yaparak komik olunmaz (Doktor'a Tohtur vs demek gibi)10 sene öncesinde kaldı o dönem. İlginç ve güzel anılar yada tespitler yazıyorsunuz ama edebi dilden biraz yoksun. Kendi kendinize konuşuyormuşunuz gibi sanki. Madem birileri okuyacak diye yazılmış bu yazılar sıkılmadan, ya da aynı cümleyi ne demeye çalışmış bu acaba diye 5 kere üstüste okuyucuya okutturmadan okuyacağı gibi yazmalısınız. Komik olmanız gerekmiyor kasmayın Takip listenizde yokum. Geçen gün tesadüfen buldum, okudum kapattım. Bugün yine bi girip bakayım dedim. Bunu dediğime göre takip ediliyorsunuz. Kısaca Flash tvdeki Fıkralarla Türkiye programı gibi olmayın lütfen.

Bucera dedi ki...

Güneydoğu lehçesi yapıp yapmadığımı bilmiyorum ama personel öyle konuşuyordu. Bunun moda olma veya olmamayla ilgisi yoktur.
Nasıl daha önceki bazı yazılarımda şımarık yeni yetme kızların konuşmalarından bahsettiysem onlardan da bahsediyorum.
Şunu unutmayın ki yazdıklarım kurgudan ibret deyildir hayatın içinden yazıyorum.
Hayatın içinde lehçe varsa burada da vardır komikten çok hoş bir şeydir. Lehçenin şivenin moda olma olmama gibi derdi yoktur yaşayan hayatın içinde bir konuşma şeklidir.
Mizah ağırlıklı yazma sebebim benim hayatla başa çıkma yöntemimdir ve bundan keyif alıyorum.Tabbi ki öyle bir zorunluluğum yok niye olsun ki ?:)Edebi yazı aramanıza çok şaşırdım öle bir iddiam yok ki bu bir blog sayfası kabaca üstten bir baksaydınız zaten anlardınız edebi bir şeyler yazmadığıma boşuna okuyarak arayarak vakit kaybetmişsiniz üzgünüm sizin adınıza.
Son günlerde eleştirel yazılar almaya başladım bu güzel bir şey okuyup düşünerek bir şeyler yazmak emek ister.
Emek vermişsiniz .
teşekkür ederim

Dip not; Falsh TV fıkralarla Türkiye hiç izlemedim ama merak ettim doğrusu

Bucera dedi ki...

@ andre kozniku
Uzun yazı için teşekkür ederim.
sanırım bir yerlerde bişi yaptım düzeltemiyorum yazının ilk yorumunu yaınlatamadım kusura bakma teknoloji fakiriyim işte :)
Diğer blog yazılarımın da sıkı takipcisi olduğun ortaya çıkıyordu :)
Yine uğra emi

andre kozniku dedi ki...

@bucera;
hic dert degil ben de cok mahir degilim bu islerde becerememis olabilirim diye dusundum; sevgiler & saygilar

Alper Oğuz dedi ki...

Bucera hanım izleme konusu gerçeği yansıtmayabilir. Örneğin ben Friend Connect'i kullanmam, RSS Akregator'ımda eklisiniz. ;)

Bucera dedi ki...

@ Alper Oğuz

RSS Akregator nedir bilmem ama oradan ekliymişim iyi bir şey sanırım :))
İyi ki bu yazıyı yazmışım sessiz okuyucularım dile geldiler.

Hoşgeldiniz iyi ki ben de buradayım dediniz :)

Adsız dedi ki...

teba-yı sığırdan herifzâdeyanın kesif bir ilgiye mazhar olması aceb kısm-i hatunun ekseriyasının tercihlerinden müsebbip değil midür? şanlı ecdadımız nasıl ki aytmuşlar: " hatun-ı etrâk(türk kadınları) din-i hindû ümmetindendir, binaenaleyh ikisi de öküze secde eyler"

Hürrem Sultan dedi ki...

nerelrdesin ? kayboldun sanırım :)
( bakınız: yokluğunu farkeden blogcu ehe euehe )

Bucera dedi ki...

@ adsız
Efendim sizin yanınıza bir de osmanlıca -Türkçe sözkük veriyorlar mı?
Sanırım kim olduğunuzu biliyorum genç yaşınıza rağmen bu ne ağır dil bu ne uslup ?

Bucera dedi ki...

@ hürrem sultan

Okurları tafarından yokluğu fark edilen yazar duygulanır çok duygulanır.
Elleri titreyerek tuşlara basarak bir şeyler yazmaya çalışır....
bu sayfada yazdığı yazılar yorumlar canlanır gözünde hüzünlenir ilk blog açışını acemi günlerini, tanıdıklardan oluşan üç beş izleyicisi olduğu günler hatırlar.İçinde fırtınalar da kopsa da derin bir sesszilik hakimdir odaya.
O esnada salonu kapısı hızla açılır ''Anne hücrede enerjiji sağlayan koful muydu??'' sorusu ile kendine gelir.Gelen oğludur ve test çömektedir.Geçek hayata dönen yazar ''Ne bileyim ben onu mu hatırlıyorum '' diye çemkirir oğluna :) Üç beş kelime daha yazdıktan sonra oğlunun bioliji sorularına yardım etmek için bilgisayarı kapatır.

efendim yakında kısa bir açıklama yapacağım beni talip ediniz....

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Yalnız Öküz'e b.k atmışsınız; katiyen kabul etmiyorum bunu:P

"Bıktım tüm kadınların bana aşık olmasından" değil o cümle..

"Bıktım 'istemediğim kadınların aşık olmasından. İlgimi çekenler fellik fellik kaçıyor; nerede istemediğim çürük çarık var, o aşık oluyor".. gibi birşeydi.. (iç ses: daha mı b.k ettim? :P)

Yahut şöyle kıvırayım: Öküz'ün omzuna yatan her kadın aşık oluyor.. bazen, keşke ben de bu kadar kolay aşık olabilseydim diyorum...

3-5 Yazıyı okuyup kana(a)t sahibi oluyorsunuz; hep onun yüzünden bunlar..

Hem... belki yakışıklıyım! alla alla:) lütfen... tıfıl, sosyal arızaları olan, şapşallıkla salaklık araasında gidip gelen birşey olabilirim; lakin gözlerim güzeldir.. b.k atmayınız..

Bucera dedi ki...

@ sevgili öküz
Bok attığım kadar da övmüşlüğüm var sizleri, hatta ve hatta kıskandığımı bile itiraf ettim.
Badem gözlerine gelince tabii ki güzeller profil resmine bakıyorum da nasıl melul melul bakıyo o gözler :)

Adsız dedi ki...

ilginc bilgiler icin tesekkurler